Mijn favorieten

Verhuurmakelaar Amsterdam en Amstelveen

Wilt u uw huis verhuren aan een expat? Forte Makelaars is specialist in de verhuur van woningen in Amsterdam en Amstelveen en helpt u graag bij het verhuren van uw huis. Forte Makelaars werkt op basis van no cure no pay. Naast de bemiddeling in de verhuur van uw woning kunnen wij ook het financiële en technische beheer van uw woning verzorgen.

 • Verhuurmakelaar op no-cure-no-pay basis
 • Vermelding op Pararius.nl, Funda.nl en MVA.nl
 • Contact met grote bedrijven en relocation bureaus
 • Uitgebreid onderzoek naar potentiële huurder
 • Huurcontracten in zes talen
 • Financieel en technisch beheer mogelijk

Onze verhuurmakelaars in Amsterdam en Amstelveen

Jeroen Henselijn
Jeroen Henselijn
Register Makelaar-Taxateur

020-3459632
LinkedIn
 
Sévrine van der Post
Sévrine van der Post
Assistent Makelaar

020-3459632
 
Céline Wegewijs
Céline Wegewijs
Register Makelaar-Taxateur

020-3459632
LinkedIn
 

Contactgegevens

Forte Makelaars
Professor J.H. Bavincklaan 2 - 4
1183 AT Amstelveen
 
T: 020 345 9632
E: info@fortemakelaars.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

Kantoor Vestiging Forte Makelaars

Specialist in woning verhuur aan expats

De meeste huurders die een woning huren via Forte Makelaars zijn werkzaam bij internationale bedrijven in de regio Amsterdam/Amstelveen. Wij hebben contact met relocation bureaus in Amsterdam en omgeving, waardoor we een erg groot netwerk van expats hebben. Daarnaast plaatsen we uw woning op Funda en Pararius en maken we veel gebruik van marketing via Google en social media. Hierdoor kunnen we heel doelgroepgericht adverteren.


expatica       iamexpat       xpat.nl     


                      

Voordelen van uw huis verhuren via Forte Makelaars

 1. Verhuurmakelaars met vakkennis

Forte Makelaars beschikt over gediplomeerde makelaars met ruime ervaring in de regio Amsterdam/Amstelveen.

 1. Vrijblijvende indicatie huurwaarde

Wij geven u een nauwkeurige en vrijblijvende indicatie van de huurwaarde van uw woning. Deze indicatie is gebaseerd op jarenlange ervaring in de regio en wordt onderbouwd met cijfers van recent verhuurde en te huur staande woningen in de omgeving.

 1. Controle huurder

Bij Forte Makelaars bepaalt u zelf aan wie u uw woning verhuurt. Na een uitgebreid antecedentenonderzoek wordt de huurder aan u voorgesteld. U geeft vervolgens zelf aan of u akkoord gaat met de door Forte Makelaars voorgestelde kandidaat.

 1. Maximale zekerheid

Door uw woning te verhuren via Forte Makelaars profiteert u van maximale zekerheid. Vind u het fijn dat een huurder zich voor jaren bindt of wilt u liever de zekerheid dat de huurder na een jaar de woning weer verlaat? Uw keuze bepaalt welk huurcontract we gebruiken: een huurcontact voor onbepaalde tijd, een contract voor bepaalde tijd of een huurcontract op basis van de Leegstandswet.

 1. Financieel en Technisch Beheer

Afhankelijk van uw wensen zorgen wij onder andere voor: factureren en incasseren van huurpenningen, leegstandsbescherming maar ook voor klein- en groot onderhoud.
Voor u betekent dit dat Forte Makelaars alle zaken rondom de verhuur en onderhoud van uw vastgoed uit handen neemt. Een partner die geheel volgens uw wensen zorgdraagt voor het financieel en technisch beheren van uw vastgoed

Waarom een NVM-makelaar?

Met de keuze voor een NVM-makelaar bent u zeker van uw zaak. De Nederlandse Vereniging van Makelaars is de grootste brancheorganisatie van Nederland op het gebied van onroerend goed. Het feit dat u een NVM-makelaar inschakelt bij de verhuur van uw woning, geeft aan dat u de verhuur niet aan een willekeurige makelaar overlaat. U kiest voor kwaliteit. Ook onze verkoopmakelaars en aankoopmakelaars zijn aangesloten bij de NVM.

Uw woning onder de aandacht

Pararius

Met 1.000.000 bezoekers per maand is Pararius.nl dé site voor de verhuur van woningen. Door Forte Makelaars wordt uw woning prominent op Pararius weergegeven. Vanaf Pararius wordt uw woning doorgelinkt naar zo’n twintig andere websites.

Funda optimalisering

Voor de verhuur van uw woning is Funda, met dagelijks 350.000 bezoekers, een belangrijk instrument. Echter, op Funda staan nog 260.000 andere huizen. Bij Forte Makelaars weten wij uw woning hoger in de zoekresultaten te krijgen. Op Funda geldt namelijk: hoe completer een woning gepresenteerd wordt, hoe hoger deze wordt weergegeven.

Advertising op Google en Facebook

Forte Makelaars biedt u de mogelijkheid een doelgroepanalyse uit te voeren voor uw woning. Met deze informatie kunnen we uw doelgroep rechtstreeks via Facebook en Google benaderen. Daarnaast is het mogelijk om uw woning voor korte tijd bovenaan de resultatenlijst te plaatsen door middel van advertentiepakketten.

Maak een afspraak om uw woning te verhuren

Wilt u weten wat de verhuurmakelaar in Amstelveen voor u kan doen? Maak dan direct een afspraak. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken via 020 345 9632.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring