Mijn favorieten

Verhuur

Forte Makelaars specialist in Expat Verhuur                 

 
  •  No Cure No Pay
  • Rechtstreeks contact met 10.000 expats in de regio
  • Vermelding op Pararius.nl, Funda.nl, MVA.nl
  • Contact met internationale bedrijven en relocationbureau's
  • Onderzoek naar de identiteit en de kredietwaardigheid van de potentiële huurder
  • Huurcontracten in zes talen
  • Financieel en Technisch beheer mogelijk 


Expats 
De meeste huurders (expats) zijn afkomstig van internationale bedrijven gevestigd in de regio Amsterdam / Amstelveen. Wij hebben contact met de meeste verhuurkantoren en relocationbureau’s in Amsterdam en omgeving. Naast plaatsing op funda en Pararius heeft Forte Makelaars een voorsprong op het gebied van marketing via google en social media, waardoor wij doelgroepgericht kunnen adverteren. Hierdoor bereikt u meer dan 10.000 expats in de regio.

Vrijblijvende indicatie huurwaarde
Een van onze makelaars zal u een nauwkeurig inzicht bieden in de huurwaarde van uw huis. Dit is gebaseerd op jarenlange ervaring in de regio en onderbouwt met cijfers van recent verhuurde en te huur staande woningen in de omgeving.

Vakkennis
Forte Makelaars beschikt over gediplomeerde makelaars met ruime ervaring in de regio Amsterdam / Amstelveen. U treft dus altijd een makelaar met verstand van zaken en alle benodigde diploma’s.

Controle huurder
Bij Forte Makelaars bepaalt de eigenaar wie zijn woning huurt. Na een uitgebreid antecedenten onderzoek wordt de huurder aan u voorgesteld. U geeft aan of u akkoord gaat met de door Forte Makelaars voorgestelde kandidaat.

Maximale zekerheid
Wilt u uw woning voor een langere periode verhuren of juist een korte periode. Vind u het fijn dat een huurder zich voor jaren verbindt aan uw woning of wilt u liever de zekerheid dat de huurder na een jaar de woning weer verlaat. Uw keuze bepaalt welk huurcontract zal worden gebruikt. Een huurcontact voor onbepaalde tijd, één voor bepaalde tijd of wellicht een huurcontract in de zin van de leegstandswet.

Forte Makelaars maakt enkel gebruik van door de branche goedgekeurde huurcontracten, dit geeft u maximale zekerheid.

Pararius
Met 1.000.000 bezoekers per maand is pararius.nl dé site voor verhuur. Bij Forte Makelaars wordt uw woning prominent op Pararius weergegeven. Vanaf Pararius wordt uw woning doorgelinkt naar circa twintig andere websites.

Funda optimalisering
Voor de verhuur van uw woning is Funda, met dagelijks 350.000 bezoekers, een belangrijk instrument. Echter, op Funda staan nog ca. 260.000 andere huizen. Bij Forte Makelaars weten wij uw woning hoger in de zoekresultaten te krijgen.
Op Funda geldt namelijk: hoe completer een woning gepresenteerd wordt, des te hoger deze op de pagina wordt weergegeven.


De kracht van de NVM-collega's
Met de keuze voor een NVM-makelaar bent u zeker van uw zaak. De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. is de grootste brancheorganisatie van Nederland op het gebied van onroerend goed. Het feit dat u een NVM makelaar inschakelt bij de verhuur van uw woning, geeft aan dat u de verhuur niet aan zo maar een makelaar overlaat. U kiest voor kwaliteit.

Advertising op google en facebook
Forte Makelaars biedt u de mogelijkheid een doelgroepanalyse uit te voeren voor uw woning om vervolgens via Facebook en google doelgroepen rechtstreeks te benaderen. Dit is niet het standaard delen van een link in uw vriendengroep op Facebook!
Daarnaast is het mogelijk om uw woning voor korte tijd bovenaan de resultatenlijst te plaatsen d.m.v. de advertentiepakketten.

Forte Makelaars werkt op basis van no-cure, no-pay.


Bel Forte Makelaars voor vrijblijvend advies 020-3459632 of klik hier
 

expatica       iamexpat       xpat.nl     


                      

Bekijk ook onze overige diensten: 
  

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring