Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Amstelveen

Met een gespecialiseerde aankoopmakelaar vindt u in Amstelveen en omstreken de woning die bij u past. Uw droomhuis vinden kan lastig zijn. Er zijn vaak meerdere bieders en dan is het voor u zaak om precies de juiste prijs te bieden, zodat u niet te veel betaalt voor de woning, maar ook niet overboden wordt door een ander. De aankoopmakelaar begeleidt u bij de zoektocht naar een nieuwe woning, het onderhandelen over de prijs en voorwaarden en tot slot het afronden van de koop.

  • Het nieuwste woningaanbod, voordat het op Funda staat
  • Gecertificeerd NVM-makelaar en taxateur met meer dan 10 jaar ervaring
  • Full service begeleiding: van woning zoeken tot afhandeling van de koop

Maak direct een afspraak met de aankoopmakelaar van Forte Makelaars in Amstelveen. Wij vertellen u graag meer over onze aankoopbegeleiding bij het kopen van een huis, appartement of bij belegging en over de voordelen van onze service.

We hebben enorm getwijfeld of we wel met een aankoopmakelaar in zee wilden gaan, maar uiteindelijk is dit een hele goede keuze geweest. In eerste instantie probeerden we zonder makelaar een huis te vinden, maar dit lukte maar niet. De makelaar had aanbod voor ons dat nog niet op Funda stond, zodat we binnen twee maanden een prachtige woning vonden die aan onze wensen voldeed.

Marcel en Emily uit Amstelveen

Onze aankoopmakelaars in Amstelveen

Jeroen  Henselijn
Jeroen Henselijn
Register Makelaar-Taxateur

020-3459632
LinkedIn
 
Sévrine van der Post
Sévrine van der Post
Assistent Makelaar

020-3459632
 
Céline  Wegewijs
Céline Wegewijs
Register Makelaar-Taxateur

020-3459632
LinkedIn
 
 

Contactgegevens

Forte Makelaars
Professor J.H. Bavincklaan 2 - 4
1183 AT Amstelveen
 
T: 020 345 9632
E: info@fortemakelaars.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

Kantoor Vestiging Forte Makelaars

Voordelen van een aankoopmakelaar

Heeft u twijfels over het inschakelen van een NVM-aankoopmakelaar? Bekijk de voordelen:

  • U ontvangt nieuw woningaanbod voordat het op Funda staat
  • Advies over de staat en reële waarde van woningen die u bezichtigt
  • Vaste contactpersoon en gedetailleerd dossier van uw woningzoektocht

Stappenplan: huis kopen met een aankoopmakelaar

De service van de aankoopmakelaar begint al bij de zoektocht. We helpen u een woning te vinden die aan uw wensen voldoet en begeleiden u tijdens de afwikkeling van de aankoop. Heeft u al een woning gevonden, dan is het ook mogelijk om alleen te kiezen voor hulp bij de onderhandelingen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek.

Bij het eerste gesprek legde de aankoopmakelaar goed uit wat hij allemaal voor ons kon doen. We kregen regelmatig nieuwe woningen, en de makelaar ging mee naar de bezichtigingen. Hij weet precies waar hij op moet letten en adviseerde ons over de hoogte van het bod. Bij het onderhandelen wist hij nog een paar duizend euro van de prijs af te krijgen. Fijn contact en een goede service!

Eduard uit Amstelveen

Zelf uw droomhuis vinden is niet eenvoudig. De woning moet voldoen aan uw wensen en betaalbaar zijn. Omdat huizen vaak al snel verkocht zijn in Amstelveen, is het zaak dat u het nieuwste aanbod kunt bekijken. Met een aankoopmakelaar van Forte ontvangt u wekelijks woningen die nog niet op Funda staan.

Bezichtiging met de makelaar

U bezichtigt de woning in eerste instantie zelf. Bent u enthousiast en wilt u een bod doen, dan gaat de aankoopmakelaar mee naar de tweede bezichtiging. Met zijn specialistische blik bekijkt hij de pluspunten en eventuele mankementen van de woning. Vervolgens krijgt u een eerlijk advies over de staat en reële waarde van de woning, zodat u op basis hiervan kunt bepalen of u een bod wilt uitbrengen.

Professionele onderhandeling

De makelaar zet onderhandelingstactieken in om de beste prijs en voorwaarden voor u te onderhandelen. Uit een onderzoek van de NVM is gebleken dat u met een aankoopmakelaar gemiddeld 5,5% minder betaalt voor de woning. Zo haalt u de kosten voor de makelaar er dus gemakkelijk uit.

Afhandeling van de koop

Zodra u het met de verkoper eens bent over de prijs en voorwaarden, stelt de makelaar van de verkopende partij het voorlopig koopcontract op. Uw aankoopmakelaar neemt dit graag met u door, zodat u zeker weet dat alle gemaakte afspraken erin staan. Ook bij de uiteindelijke overdracht bij de notaris is de makelaar aanwezig.

Taxatie van de woning

Bij het afsluiten van een hypotheek is een taxatie verplicht, omdat de hypotheekverstrekker de daadwerkelijke waarde van de woning wil weten voordat u een hypotheek krijgt. Bij Forte Makelaars vraagt u gemakkelijk een taxatie aan. Onze aankoop- en verkoopmakelaars zijn namelijk ook taxateurs.

Woningaanbod in Amstelveen en Amsterdam

Het overgrote deel van ons woningaanbod bevindt zich in Amstelveen en Amsterdam. Ook in de omliggende regio verkopen wij huizen en appartementen. Bekijk het actuele woningaanbod of maak een afspraak met onze makelaar om uw wensen voor de aankoopbegeleiding te bespreken. U kunt ook bij ons terecht voor de aankoop van bedrijfspanden en verhuur van woningen.

Gratis zoekopdracht >

Maak een afspraak

Wilt u weten wat de aankoopmakelaar in Amstelveen voor u kan doen? Maak dan direct een afspraak. Voor meer informatie belt u 020 345 9632

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring