Mijn favorieten

Verkoopmakelaar Amsterdam en Amstelveen

Voor de verkoop van uw woning in regio Amsterdam en Amstelveen is Forte Makelaars dé specialist.  

Samen met u komen we tot een gedegen verkoopstrategie, waardoor we uw woning snel en naar tevredenheid van alle betrokkenen verkopen.

  • MVA- en NVM-makelaar, verzekerd van opleiding en marktkennis
  • Vermelding op Funda.nl en MVA.nl
  • Fullservice: inclusief fotograaf, plattegronden, video, 360?-foto en brochures
  • ’s Avonds en in het weekend bereikbaar
  • Woningen gemiddeld binnen een maand verkocht

Neem direct contact op om een afspraak in te plannen met een verkoopmakelaar van Forte Makelaars in Amstelveen.

Onze verkoopmakelaars in Amsterdam en Amstelveen

Jeroen  Henselijn
Jeroen Henselijn
Register Makelaar-Taxateur

020-3459632
LinkedIn
 
Sévrine van der Post
Sévrine van der Post
Assistent Makelaar

020-3459632
 
Céline  Wegewijs
Céline Wegewijs
Register Makelaar-Taxateur

020-3459632
LinkedIn
 

Contactgegevens

Forte Makelaars
Professor J.H. Bavincklaan 2 - 4
1183 AT Amstelveen
 
T: 020 345 9632
E: info@fortemakelaars.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

Kantoor Vestiging Forte Makelaars

Uitstekende verkoopresultaten in Amsterdam en Amstelveen

Forte Makelaars heeft als ervaren makelaar in Amsterdam en Amstelveen een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om de verkoop van woningen. We verkopen maar liefst 66% van de woningen binnen 25 dagen. De verkoopprijs komt gemiddeld 65% boven de vraagprijs uit.

Voordelen van uw huis verkopen via Forte Makelaars

Makelaars met vak- en marktkennis

We denken graag met u mee over de beste manier om uw woning te verkopen. Door uw wensen en ideeën te combineren met onze objectieve kijk en marktkennis komen we samen tot de ideale verkoopstrategie. Het is belangrijk om een goede prijs te bepalen voor uw woning. De makelaar komt bij u langs om de woning te inspecteren. Op basis van diverse factoren, waaronder de locatie en de staat van uw woning, bepaalt hij de ideale vraagprijs. Naast jarenlange ervaring verbeteren wij constant onze kennis van de markt door zelf marktonderzoek te doen en continue actief in de markt aanwezig te zijn. Deze combinatie leidt tot veel succesvolle verkopen. 

Toppresentatie op internet

Voor de presentatie van uw woning maken wij vrijwel altijd gebruik van een professionele fotograaf. Daarnaast wordt uw woning ingemeten en verzorgen wij digitale 3D plattegronden, een video, een 360?-foto en professionele brochures met informatie over uw woning.

Funda-optimalisatie

Voor het kopen en verkopen van een woning is Funda een belangrijk communicatiekanaal. 350.000 mensen bezoeken dagelijks de woningwebsite. Het is van groot belang dat uw woning opvalt tussen het ruime aanbod. Bij Forte Makelaars hebben we de kennis en ervaring om uw woning zo compleet mogelijk te presenteren, waardoor uw woning hoog in de zoekresultaten staat.

Adverteren op Google en Facebook

Door via Google en Facebook te adverteren valt uw woning extra op bij de juiste doelgroep. Indien u hier interesse in heeft, voeren we vooraf een doelgroepanalyse uit om een schets te maken van de ideale koper. Naast adverteren op social media is het mogelijk is om, indien gewenst, een korte periode bovenaan de resultatenlijst in Funda te staan.

Fullservice-dienstverlening met een persoonlijke benadering

De verkoop van uw woning via Forte Makelaars wordt voor u geregeld van begin tot eind. Dankzij onze jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht voor klanten scoren wij een 9,8 bij de beoordelingen op Funda.

Netwerk

Wij maken gebruik van moderne marketingtechnieken en zijn continue zeer aanwezig op social media waardoor wij een groot en actueel bestand van potentiële kopers hebben.

De keuze voor een NVM-makelaar

Indien u kiest voor een NVM-makelaar gaat u gegarandeerd voor kwaliteit en zekerheid. De Nederlandse Vereniging van Makelaars is de grootste brancheorganisatie van Nederland op het gebied van onroerend goed. NVM-gecertificeerde makelaars hebben verstand van zaken als het gaat om de verkoop van uw woning, waardoor u er zeker van bent dat het verkoopproces optimaal verloopt. Daarnaast zijn onze makelaar-taxateurs zijn geregistreerd bij Stichting VastgoedCert en daarnaast NRVT-gecertificeerd, waardoor zij uitermate geschikt zijn om de juiste waarde te bepalen.

MVA.nl

Forte Makelaars is aangesloten bij Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA), dé beroepsorganisatie van makelaars in de Metropoolregio Amsterdam. Dit is een teken van kennis en vakbekwaamheid, maar de samenwerking genereert ook meer exposure. We plaatsen uw woning op de website van MVA, waardoor we sneller een geschikte koper vinden.

Plan een afspraak

Wilt u meer informatie over de service van onze kantoor op het gebied van de koop, verkoop of verhuur van uw huis? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via 020 345 9632 of vul onderstaand contactformulier in. We plannen dan een afspraak in voor een kennismakingsgesprek.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring