Mijn favorieten

Verkoopmakelaar Amsterdam en Amstelveen

Voor de verkoop van uw woning in Amsterdam of Amstelveen is Forte Makelaars dé specialist. Samen met u komen we tot een gedegen verkoopstrategie, waardoor we uw woning snel en naar tevredenheid van alle betrokkenen verkopen.

  • MVA- en NVM-makelaar, verzekerd van opleiding en marktkennis
  • Vermelding op Funda.nl en MVA.nl
  • Fullservice: inclusief fotograaf, plattegronden, video, 360?-foto en brochures
  • ’s Avonds en in het weekend bereikbaar
  • Woningen gemiddeld binnen een maand verkocht

Neem direct contact op om een afspraak in te plannen met een verkoopmakelaar van Forte Makelaars in Amstelveen. U bent uiteraard ook welkom op ons kantoor, waar we u onder het genot van een kop koffie meer vertellen over onze service bij het verkopen van uw woning.

Onze verkoopmakelaars in Amsterdam en Amstelveen

Jeroen  Henselijn
Jeroen Henselijn
Register Makelaar-Taxateur

020-3459632
LinkedIn
 
Sévrine van der Post
Sévrine van der Post
Assistent Makelaar

020-3459632
 
Céline  Wegewijs
Céline Wegewijs
Kandidaat Makelaar

020-3459632
LinkedIn
 

Contactgegevens

Forte Makelaars
Professor J.H. Bavincklaan 2 - 4
1183 AT Amstelveen
 
T: 020 345 9632
E: info@fortemakelaars.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag: 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

Kantoor Vestiging Forte Makelaars

Uitstekende verkoopresultaten in Amsterdam en Amstelveen

Forte Makelaars heeft als ervaren makelaar in Amsterdam en Amstelveen een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om de verkoop van woningen. We verkopen maar liefst 66% van de woningen binnen 25 dagen. De verkoopprijs komt gemiddeld 65% boven de vraagprijs uit.


expatica       iamexpat       xpat.nl     


                      

Voordelen van verkopen via Forte Makelaars

1. Verkoopmakelaars met vak- en marktkennis

Bij Forte Makelaars helpen gediplomeerde NVM-makelaars, met veel ervaring in Amsterdam en Amstelveen, u bij de verkoop van uw woning.

2 Waardebepaling van de woning

Het is belangrijk om een goede prijs te bepalen voor uw woning. Onze taxateur is geregistreerd bij Stichting VastgoedCert en daarnaast NRVT-gecertificeerd, waardoor hij uitermate geschikt is om de juiste waarde te bepalen. De taxateur komt bij u langs om de woning te inspecteren. Op basis van diverse factoren, waaronder de locatie en staat van uw woning, bepaalt hij de ideale vraagprijs.

3. Fullservice-dienstverlening

De verkoop van uw woning via Forte Makelaars wordt van a tot z geregeld. Onderdeel van onze service zijn professionele foto’s, video’s en zelfs een 360?-foto. Daarnaast zorgen we voor plattegronden en professionele brochures met informatie over uw woning. Deze middelen dragen bij aan de vlotte verkoop van uw woning tegen een goede prijs.

4. Persoonlijke benadering

We denken graag met u mee over de beste manier om uw woning te verkopen. Door uw wensen en ideeën te combineren met onze objectieve kijk en marktkennis komen we samen tot de ideale verkoopstrategie. We gebruiken moderne (verkoop)technieken en traditionele communicatiekanalen om geschikte kopers te vinden.

De keuze voor een NVM-makelaar

Indien u kiest voor een NVM-makelaar gaat u gegarandeerd voor kwaliteit en zekerheid. De Nederlandse Vereniging van Makelaars is de grootste brancheorganisatie van Nederland op het gebied van onroerend goed. NVM-gecertificeerde makelaars hebben verstand van zaken als het gaat om de verkoop van uw woning, waardoor u er zeker van bent dat het verkoopproces optimaal verloopt.

Uw woning in beeld

MVA.nl

Forte Makelaars is aangesloten bij Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA), dé beroepsorganisatie van makelaars in de Metropoolregio Amsterdam. Dit is een teken van kennis en vakbekwaamheid, maar de samenwerking genereert ook meer exposure. We plaatsen uw woning op de website van MVA, waardoor we sneller een geschikte koper vinden.

Funda-optimalisatie

Voor het kopen en verkopen van een woning is Funda een belangrijk communicatiekanaal. 350.000 mensen bezoeken dagelijks de woningwebsite. Het is van groot belang dat uw woning opvalt tussen het ruime aanbod. Bij Forte Makelaars hebben we de kennis en ervaring om uw woning zo compleet mogelijk te presenteren, waardoor uw woning hoog in de zoekresultaten staat.

Adverteren op Google en Facebook

Door via Google en Facebook te adverteren valt uw woning extra op bij de juiste doelgroep. Indien u hier interesse in heeft, voeren we vooraf een doelgroepanalyse uit om een schets te maken van de ideale koper. Daarna gaan we adverteren, waarbij het zelfs mogelijk is om door middel van advertenties een korte periode bovenaan de resultatenlijst te staan.

Plan een afspraak in

Wilt u meer informatie over de service van onze verkoopmakelaars? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via 020 345 9632. We plannen een afspraak in om onder het genot van een kop koffie kennis te maken. Ook kunt u het contactformulier invullen.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring