Mijn favorieten

Beheer

Voorkom belastingheffing in box 1
Streeft u (pro)actief vermogensbeheer na bij het beheer van uw vastgoed ter maximalisatie van het rendement op investeringen? Dan doet u er verstandig aan het vastgoedmanagement uit te besteden aan een vastgoedmanager.
Dit is een duidelijke en heldere oplossing, waarmee onaangename verrassingen – zoals belastingheffing in box 1 – op eenvoudige wijze kunnen worden voorkomen.

 
Beheer met Forte Makelaars

Bent u op zoek naar iemand die het financieel beheer en onderhoud van uw woning of vastgoedportefeuille uit handen neemt?
Wij combineren onze financiële ervaring met een netwerk van technisch specialisten en bieden totaal woningbeheer. Het voordeel hiervan is dat u één aanspreekpunt heeft voor het onderhouden, verhuren en eventueel aan- of 
verkopen van uw vastgoed. Of het nu om een appartement, een villa of meerdere objecten gaat.
Forte Makelaars is als beheerder actief in de regio Amsterdam, Amstelveen.

 
Financieel en Technisch Beheer

Afhankelijk van uw wensen zorgen wij onder andere voor: factureren en incasseren van huurpenningen, leegstandsbescherming maar ook voor klein- en groot onderhoud.
Voor u betekent dit dat
Forte Makelaars alle zaken rondom de verhuur en onderhoud van uw vastgoed uit handen neemt. Een partner die geheel volgens uw wensen zorgdraagt voor het financieel en technisch beheren van uw vastgoed. 

Bekijk ook onze overige diensten: